Verbeter uw Engels

Wilt u uw communicatievaardigheden in het Engels verbeteren? Wat uw behoeften ook zijn, of het nu gaat om met meer zelfvertrouwen te converseren, bij een belangrijk sollicitatiegesprek of een presentatie in het Engels; Native Speaker kan u helpen. Ik lever persoonlijke, op maat gesneden diensten voor particuliere of zakelijke klanten. Bij Native Speaker is leren een positieve en stressvrije ervaring.

Native Speaker kan u met de volgende zaken van dienst zijn

  • individuele lessen
  • groepslessen
  • bijles voor examens (bijv. IELTS)
  • bijles voor scholieren en studenten
  • conversatielessen
  • zakelijk Engels
  • voorbereiding voor zakelijke events
  • voorbereiding voor sollicitatiegesprekken
  • schrijflessen
  • presenteren

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Communicatief
Waar het bij het leren van een taal echt om gaat is hoe goed je er in kunt communiceren. Mijn filosofie over Engelse les is eenvoudig… Ik wil mensen leren beter te communiceren…net als een native speaker. Wilt u Engels leren voor uw plezier, voor uw werk, een examen of persoonlijke ontwikkeling? Of wilt u basisvaardigheden als schrijven, converseren of presenteren in het Engels verbeteren? Het komt allemaal neer op goede communicatie. Ik wil u helpen uw vaardigheden te ontwikkelen en ervoor zorgen dat u zelfverzekerd de Engelse taal kunt gebruiken.

Gekwalificeerd
Ik ben bevoegd tot het geven van Engelse lessen door mijn certificatie bij CELTA, het Cambridge University Certificate in English Language Teaching to Adults. CELTA is een van de meest gevraagde diploma’s voor docenten van de Engelse taal. Op internationaal niveau wordt het door alle gerenommeerde instituten erkend en door velen wordt het gezien als de beste opleiding. Daarnaast heb ik ruim 16 jaar beroepservaring in verschillende functies bij de overheid in het Verenigd Koninkrijk, waaronder interne communicatie, het schrijven van ambtelijke (concept)teksten, account management, bestuurszaken en projectmatig werken.

Persoonlijk
Al mijn kennis en ervaring breng ik samen om u een uitdagende, stimulerende en relevante studiecyclus op te zetten. Hierbij staan uw persoonlijke doelen voorop. Uw vraag staat centraal in het leerproces. Ik verheug me erop u les te geven!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op.